Holisztikus szemléletmód


Teljes körű megoldást keres ortopédiai problémájára? Mi egy teljesen más szemléletet képviselünk: pácienseinket holisztikus szemlélettel kezeljük annak érdekében, hogy valóban a jó megoldást tudjuk kínálni.

A legtöbb ember bele sem gondol abba, hogy az ortopéd problémáját nem feltétlenül a mozgásért felelős szervek, izmok, ízületek, vagy csontok okozzák. Gyakran előfordul, hogy például a nem megfelelő testtartás, a hátat nem kímélő ágy, egy rossz minőségű párna, vagy a helytelen táplálkozás áll egy gond hátterében. 

Orvosaink és ortopéd szakembereink éppen ezért a saját területükön túlmutató képesítéseket, tudást szedtek magukra az évek során annak érdekében, hogy 100%-ban jól és hatásosan tudjuk kezelni betegeinket. 

Megközelítésünk lényege, hogy átfogóbb megoldást tudjunk adni betegeinknek a hagyományos ortopédiai szakrendeléseknél és szaküzleteknél. 

Volt olyan esetünk például, amikor egy 14 éves leányzónak szinte minden porcikája folyamatosan fájt. Hozzánk fordult segítségért, mi pedig a teljes kivizsgálást követően rájöttünk, hogy nem klasszikus ortopéd problémája van. Kiderítettük, hogy túl sok tejet ivott, amit lecsökkentve szinte azonnal elmúltak a fájdalmai.

Az életstílus, alvás minősége, a lábbeli megfelelősége és számtalan egyéb tényező hozzájárulhat ahhoz, hogy fájdalom jelentkezzen a test valamely pontján. 

Forduljon hozzánk és megígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt elkövetünk annak érdekében, hogy segíteni tudjunk!

Kapcsolatfelvétel