Cégünkről


Ortocentrumunkat 2011 novemberében nyitottuk meg családi vállalkozásként. Megalapításakor az ortopédszakma iránti elkötelezettségünk és a gyógycipők elérhetőbbé tétele vezérelt bennünket. 

A megalakulásunk utáni évben Dunakeszin nyitottunk gyógyászati segédeszközboltot, 2012 végére pedig ortopédiai magánrendelővel bővítettük tevékenységi körünket. Ortopédia orvosi magánrendelőnkben kiváló főorvosaink végzi csecsemők, gyermekek és felnőttek ortopédiai vizsgálatát.

Ortopéd cipészműhelyünket 2013-ban nyitottuk meg. Ekkortól már sokkal szélesebb körű segítséget tudunk nyújtani az ortopédiai problémákkal élők számára.

2014-ben az orvosi rendelőt és a gyógyászati segédeszközboltot Budapest 16. kerületébe költöztettük. Ezzel az volt a szándékunk, hogy egy jobban megközelíthető helyen várhassuk pácienseinket.

2017-ben összegeztük a korábbi hosszú évek tapasztalatát és eldöntöttük, hogy belefogunk az egyedi lúdtalpbetétek, neuropátiás lúdtalpbetétek, thermoplast betétek, szendvics és sajka betétek, valamint a munkavédelmi lúdtalpbetétek gyártásába.

Cégünk, mely jelenleg közel 20 embert foglalkoztat, továbbra is családi vállalkozásként működik, melynek számos előnye közül az egyik az, hogy betegeinkkel sokkal közvetlenebb, személyesebb kapcsolatot tudunk kialakítani. Ez azért is fontos számunkra, mert a kialakuló kölcsönös bizalom is feltétele annak, hogy speciális, tökéletesen lábra illeszkedő, igazán egyedi, modern gyógycipőket és talpbetéteket készíthessünk pácienseinknek.

Termékeink megbízhatóságát és kiváló minőségét szaktudásunk és nemzetközi beszállítóink garantálják. Kollégáink, orvosaink között van olyan, aki már több mint 40 éve a szakmában dolgozik, így jelentős tapasztalatot tudott felhalmozni.

Vállalkozásunk elkötelezetten támogatja a sérült embereket, ezért évek óta foglalkoztatunk megváltozott munkaképességű dolgozókat is. Jelenleg három egészségkárosodással élő munkavállalónk van.

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, modernizáljuk, hogy betegeinket a lehető legjobb minőségű gyógyászati termékekkel tudjuk kiszolgálni. Éppen ezért a legtöbb egyedi gyógycipőnk akár több évig is ki tudja szolgálni gazdáját.

Nálunk senkinek nem kell szégyellenie a lábát, minden problémára tudjuk a megoldást.

Egészségpénztári elfogadóhely vagyunk.

Ki vezeti az Ortocentrumot?

Molnár Katalin, akinek szenvedélye a gyógyítás. Egész életében arra törekszik, hogy a hozzá betérő betegek számára gyors, és teljes körű megoldást tudjon nyújtani. A holisztikus szemléletmódnak megfelelően már a kezdetektől folyamatosan képzi magát. A teljesség igénye nélkül az alábbi végzettségeket szerezte:

1998: Cipőfelsőrész készítő

1998-2001: Könnyűipari mérnök, cipőgyártás technológus

2004-2008: Gazdálkodási – menedzsment szak

2015: Gyógyászati segédeszkoz forgalmazó

2017: Ortopédiai cipész

2018:

  • Lökéshullám terápia
  • Kinezio-tape

2019:

  • Medical Flossing
  • Dorn terápia és Breuss masszázs
  • Sportfizioterápia, Sportrehabilitációs tréner

2021:

  • Fizios masszőr
  • Thai herbalabdás masszázs
  • Relaxáló / svéd masszázs
  • Indonéz bambusz masszázs