Ortopéd gyógycipők


Cégünk felnőtt női, férfi, diabetes és gyermek ortopéd gyógycipők gyártásával foglalkozik, melyeket egyedi méretvétel után, kézzel készítünk el. A termékek elkészítésénél nagy figyelmet fordítunk arra, hogy gyógycipője maximálisan illeszkedjen az ön lábára, és járás közben megfelelő tartást biztosítson. Termékeinket magasan képzett ortopéd cipész szakemberek készítik el.

Minden esetben azt tartjuk szem előtt, hogy páciensünk valódi problémájára kínáljunk megoldást. Sokszor előfordul ugyanis, hogy egy, a test valamely pontján jelentkező, folyamatos fájdalom hátterében a nem megfelelő lábbeli használata áll. Éppen ezért részletes, és holisztikus szemléletű felmérést végzünk annak érdekében, hogy tényleges megoldást tudjunk kínálni.

Termékeink az ügyfél igényei szerint boksz bőrből és nubuk bőrből készülnek. Ortopéd cipőink talprészét EVA, vagy formatalp anyagból választhatja ki. Mindkettő könnyed, kényelmes járást biztosít viselője számára.

Az ortopéd cipők készítése során figyelembe vesszük a páciens korát, testsúlyát és a lábbetegség típusát és fokát (C1-C5).

Súlyos lábbetegségek korrigálására is alkalmas, speciális gyógycipőket is gyártunk. Ezek elsősorban paralízisben, lábrövidülésben szenvedő, erősen gyulladt, bénult alsóvégtagú páciensek számára jelentenek megnyugtató megoldást.

Választékunkban találhatóak szandálok, félcipők és magasszárú cipők is.

Termékeink a Társadalombiztosítás által támogatottak.

 

Egyébb szolgáltatásaink: