Ortopéd gyógycipők


Az ortopéd cipő alapvető célja, hogy támogassa a lábat, és a lábfejet a helyes anatómiai pozícióban tartsa, miközben védi és kényezteti a végtagot. Ezt úgy éri el, hogy egyenletessé teszi a súlyeloszlást a talpon. Nem csak a már kialakult lábproblémákkal élők számára készülnek, hanem megelőzés céljából, vagy súlyosbodás elkerűléséből is rendelhetőek. Cukorbetegek szenvedhetnek neuropátiától azaz idegkérosodástól és egyéb keringési problémáktól. EGy ortopéd cipő sokat segíthet az ilyen problémán egy hétköznapi lábbelihez képest. Az ízületi gyulladásban vagy reumatoid artritiszben szenvedők számára a puha talpú cipők könnyíthetik a nyomást és a fájdalmat.

Ortopéd cipők nem csupán a láb problémájára alkalmasak. Sokszor előfordul, hogy egy, a test valamely pontján jelentkező, folyamatos fájdalom hátterében a nem megfelelő lábbeli használata áll. Éppen ezért részletes, és holisztikus szemléletű felmérést végzünk annak érdekében, hogy tényleges megoldást tudjunk kínálni.

Cégünk felnőtt női, férfi, diabetes és gyermek ortopéd gyógycipők gyártásával foglalkozik, melyeket méretvétel után, egyedileg készítünk el. A termékek elkészítésénél nagy figyelmet fordítunk arra, hogy gyógycipője maximálisan illeszkedjen az ön lábára, és járás közben megfelelő tartást biztosítson. Termékeinket magasan képzett ortopéd cipész szakemberek készítik el.

Termékeink az ügyfél igényei szerint boksz bőrből és nubuk bőrből készülnek. Ortopéd cipőink talprészét EVA, vagy formatalp anyagból választhatja ki. Mindkettő könnyed, kényelmes járást biztosít viselője számára. Figyelembe vesszük a páciens korát, testsúlyát és a lábbetegség típusát és fokát (C1-C5).

Súlyos lábbetegségek korrigálására is alkalmas, speciális gyógycipőket is gyártunk. Ezek elsősorban paralízisben, lábrövidülésben szenvedő, erősen gyulladt, bénult alsóvégtagú páciensek számára jelentenek megnyugtató megoldást.

Választékunkban találhatóak szandálok, félcipők és magasszárú cipők is. Termékeink a Társadalombiztosítás által támogatottak.