Munkavédelmi talpbetét - fizikai, állómunkát végzőknek


Nagyon sokakat érintő probléma

Talán a kelleténél kevesebb szó esik arról, hogy azok akik nem ülő munkát végeznek, hanem fizikai, állómunkát azok kiemelten veszélyeztetettek a különböző talpi, lábfeji elváltozások tekintetében (pl. lúdtalp, kalapácsujj, bütyök, sarokfájdalom) és derék-, hát- és térdfájdalom tekintetében. Egyes kutatások szerint ebben a népes táborban, minden második dolgozónak van valamilyen lábproblémája.

Nem is csoda, hiszen az rendszeres napi 8 órás állómunka során igen nagy terhelés éri a lábat. Ha ez éveken keresztül történik könnyebben érthetővé válik a fenti megdöbbentő adat. Még megdöbbentőbb, hogy sokszor az érintettek nem is tudnak róla, csak akkor amikor a kellemetlen tünetek már akadályozzák a munkavégzést.

 

Munkavédelmi talpbetét segít

Egyre több munkáltató ismeri fel a problémát és a megfelelő megelőzésben a munkavédelmi talpbetét hasznosságát, szükségességét és a dolgozók számára biztosítják, támogatják a munkavédelmi talpbetét használatát. Érdekesség, hogy azok között akik használnak munkavédelmi talpbetétet és megtapasztalják az előnyeit többen utcai és otthoni cipőjükbe is készítettnek lábbetétet. A munkavédelmi talpbetét tehát nem luxus hanem mindenki számára ajánlott és elérhető megoldás.

 

Orto Centrum munkavédelmi talpbetét megoldás

Saját fejlesztésű, ortopédiailag kialakított munkavédelmi talpbetétjeink nagyfokú talpi megerősítéssel készülnek, s plusz védelmet biztosítanak a külső mechanikai behatások ellen is. A talpbetét folyamatos viselése javítja test tartását ezáltal mérséklődhetnek a mozgásszervi fájdalmak. A munkavédelmi betétek felső része könnyen tisztítható.

Kétfajta munkavédelmi talpbetét közül választhat igényeinknek megfelelően:

  • 1. Bakancsba javasolt (Teljes belső merevítés min. 8 mm vastagság.)
  • 2. Cipőbe javasolt

Munkavédelmi talpbetét: kérdése van, további információra van szüksége. Keressen minket

Tel: 06/20-553-5911

E-mail: info@ortocentrum.hu